torstai 31. elokuuta 2017

Hän on uskollinen















Tänään luettua. "Rakas taivaallinen isä, aukaise Sinä meidän sydämemme, että voisimme nähdä ja päästä selville siitä, mitä HYVÄÄ elämässämme on".C.B.







Fil. 4: 8





" ....mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa."





"Ja auta meitä siltä pohjalta iloisina ja kiitollisina katsomaan sitäkin, mitä meidän vielä vastèdes tulee elämässämme kokea.
Sinä olet antanut meille lahjojasi, auta meitä olemaan uskollisia, niin ettemme uudestaan kadottaisi itseämme siihen, mikä on katoavaa, vaan että pysyisimme siinä iäisessä , mitä Sinä olet juurruttanut sydämeemme". C.B.






Emme vielä tiedä niistä vaikeuksista, ahdistuksista ja murheista mitä mahdollisesti joudumme vielä elämässämme kokemaan, mutta kun katsomme taaksepäin ja tähän päivään, huomaamme ja toteamme Herran varjelleen ja johdattaneen meitä tähän asti ja Hän on oleva uskollinen auttajamme tästä eteenkin päin.





Hebrealaiskirje 13:8 sanoo: "Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja IANKAIKKISESTI."








Hän ei muutu. Luotetaan Häneen!





Lainaukset Christoph Blumhard ja Raamattu 33/38 käännös.

2 kommenttia:

  1. Olipa hyvää tekstiä! Meikäläiselle ainakin alati hyvä muistutus, ajatella sitä mikä on hyvää. Siunattua sunnuntaita sinne:)

    VastaaPoista
  2. Kumpa aina muistaisimmekin sitä mikä on elämässämme hyvää, eikä sitä mikä puuttuu tai on vajavaista...

    VastaaPoista