torstai 30. maaliskuuta 2017

Ahdistuksen keskelläkin....


me saamme iloita Hänessä ja Hänestä, joka meille voimaa antaa.





Enpä eilen arvannutkaan, miten sopiva oli tuo eilinen päivän sana itsellenikin vielä samana päivänä. Työ- ja elinkeinotoimistosta soitettiin ja sain taas käskyjä ja neuvoja, miten toimia ja työllistyä... Kauhea ahdistus tuli sen jälkeen kun puhelu loppui...itketti vaan ja kaikki pelot omasta jaksamisesta ja pärjäämisestä nousivat mieleeni... olin tosi ahdistunut. Meinasin perua lauluharkatkin omalta kohdaltani, vaan onneksi "kuntouduin" sen verran, että jaksoin lähteä sinne. Siellä kun on rukous/kahvi-hetki laulujen välillä, niin saatiin muistaa tuota minunkin asiaa, itku tuli tietysti sielläkin... Onneksi rakkaat "siskot" on ymmärtäväisiä. Olemme paljon jakaneet siellä asioita rukouspyyntöjen muodossa. Hoitava ryhmä!







Eilisessä sanassahan oli teksti: "..me ylennämme sydämemme sinun puoleesi, joka tunnet kaiken hätämme ja joka olet valmis auttamaan siinäkin, missä me emme tiedä mitään neuvoa..."













Tämän päivän tekstissä samassa kirjasta sanotaan mm. näin "...meidänkin sydämemme tulee kohottautua iloitsemaan Sinusta ja Sinun teoistasi. Me tahdomme olla myös uskollisia loppuun asti ja tahdomme kaikissa asioissa saada voiton Sinun Henkesi kautta, joka auttaa meitä ja siunaa kaikilla teillämme. Lahjoita Sinä apusi kaikille ihmisille, jotka Sinun puoleesi huutavat ja jotka tahtovat iloita Sinusta! Amen."






Raamatun kohta siinä oli tämä Ps.18-22


"Katso, Herran silmä valvoo niitä, jotka pelkäävät häntä ja panevat toivonsa hänen armoonsa, että hän pelastaisi heidän sielunsa kuolemasta, ja pitäisi heidät elossa nälänhädän aikana. Meidän sielumme odottaa Herraa, hän on meidän apumme ja kilpemme. Hänessä iloitsee meidän sydämemme, koska me turvaamme hänen pyhään nimeensä. Sinun armosi Herra , olkoon meidän yllämme, kun panemme toivomme sinuun."





Herra olkoon meidän kanssamme tänäänkin.Amen!

6 kommenttia:

  1. Tuttuja ovat nuo sinun tuntosi omilta menneiltä työttömyyden vuosiltani. Nytkin olen kyllä työtön, mutta pääsemässä kerrankin luultavasti ihan unelmien työhön joskus keväämmällä. Sellaiseen, johon minunkin voimani riittävät. Onneksi sinulla on se ryhmä tukenasi. Siunausta ja voimia sinulle!

    VastaaPoista
  2. Niin lohdullisia olivat nuo tekstit...

    VastaaPoista
  3. Hänessä on meidän lohdutuksemme!

    VastaaPoista
  4. Lukiessani alkoi sydämellä soida laulu: Sinussa on mun voimani.....

    VastaaPoista
  5. Herra totisesti on meidän voimamme.. ja lohtumme :)

    VastaaPoista